A B-vitaminok fontos élettani szerepet töltenek be egészségünk megőrzésében. Mivel a B-vitaminok vízben oldódnak, és szervezetünkben nem raktározódnak, ezért lényeges odafigyelnünk, hogy a változatos, kiegyensúlyozott étrenddel és szükség esetén az étrend kiegészítésével gondoskodjunk arról, hogy szervezetünk nap mint nap hozzájusson ezekhez az értékes tápanyagokhoz.

A Candell szelénes élesztőtabletta olyan étrend-kiegészítő készítmény, amely a B-vitamin csoport tagjait természetes B-vitaminkomplex formában tartalmazza. A komplex forma segíti a B-vitaminok hasznosulását szervezetünkben.

A Candell szelénes élesztőtabletta az általánosan ismert élesztőknél (sütőélesztő, natúr sörélesztő) magasabb vitamintermelő képességű, speciális élesztők felhasználásával készült, az élesztőket feltárt, inaktivált formában tartalmazza, így azok értékes tápanyagai jól hasznosulnak, és szedése nem váltja ki a gyomor felfúvódását.

A Candell szelénes élesztőtabletta hatóanyagai közül kiemelkedik a szelén, a B1 vitamin és a B6 vitamin .

A szelén antioxidáns hatása révén hozzájárul szervezetünk sejtjeinek, így a bőr sejtjeinek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is, és szerepet játszik a bőr korai öregedését kiváltó szabadgyökök oxidációs sejtkárosító hatásának csökkentésében. A szelén bizonyítottan segíti az egészséges hajszerkezet fenntartását, valamint a köröm megfelelő állapotának megőrzését. A szelén támogatja immunrendszerünk kiegyensúlyozott működését is, segíti férfiaknál a normál spermaképződést, továbbá hozzájárul a pajzsmirigy egészséges működéséhez .

A B1 vitamin és a B6 vitamin segíti idegrendszerünk kiegyensúlyozott működését, és hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A B1 vitamin segíti szervezetünk energiatermelő folyamatainak és a szív normál működését. A B6 vitamin részt vesz szervezetünk energiatermelő folyamataiban, bizonyítottan hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ez a sokoldalú vitamin támogatja immunrendszerünk kiegyensúlyozott működését, hozzájárul a megfelelő vörösvérsejt-képzéshez, illetve támogatja hormonrendszerünk megfelelő aktivitását.


Kiknek ajánljuk a Candell szelénes élesztőtabletta szedését?

Annak, aki szeretné természetes úton:
  • segíteni haja, körme egészséges szerkezetének megóvását
  • támogatni szervezetének természetes védekezőrendszerét
  • a Candell szelénes élesztőtabletta hatóanyagai révén segíteni az idegrendszer kiegyensúlyozott működését
  • csökkenteni szervezetének kifáradását
  • támogatni szervezetének egészséges energiaellátását, kiegyensúlyozott hormonaktivitását